Bataattikastiketta ja kauraa

30-60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
  • Asiakkaan resepti
  • Kasvisruoka
Ainekset

4 hengelle

4 dl Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa
2 kpl keskikokoista bataattia
1rkl rypsiöljyä
1 tölkki punaisia linssejä (noin 200 g)
1 paketti halloumijuustoa (noin 200 g)
1 rkl punaista currytahnaa
1 dl vettä
150 g ranskankermaa
1 tl suolaa
tuoretta persiljaa koristeeksi
Valmistusohje

Keitä Myllärin Pitkäjyväinen Kaura paketin ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko bataatti kuutioiksi, nosta bataattikuutiot uunivuokaan ja ripottele päälle öljyä. Paahda uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes bataatit ovat paahtuneet ja kypsyneet mukavan napakoiksi.

Pilko juusto kuutioiksi ja paista kuivalla paistinpannulla. Lisää joukkoon juoksevan veden alla lävikössä huuhdellut linssit ja uunissa paahdetut bataatit. Lisää currytahna ja vesi. Sekoita ja kiehauta. Lisää ranskankerma ja suola. Sekoita ja anna kastikkeen lämmetä.

Tarjoile kastike keitetyn kauran kanssa.

Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.