Banaanileipä retkievääksi

30-60 min. | Helppo

  • Makea leivonta
Ainekset
 3-4 banaania
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1,5 dl Myllärin Luomu Isoja Täysjyvä kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl kanelia
0,5 tl kardemummaa
0,5 tl inkivääriä
0,5 dl rusinoita
0,5 dl maapähkinävoita
0,5 dl kasvimaitoa (esim. kauramaito)
Valmistusohje

Energiapitoinen ja terveellinen banaanileipä on helppotekoinen mehukas herkku, joka sopii hyvin retkeilijän evääksi. Parhaimmillaan banaanileipä on nautittuna lemppariretkikahvin kanssa!

Soseuta banaanit blenderissä tai sauvasekoittimella. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita kuivat aineet, maapähkinävoi sekä rusinat banaanisoseeseen ja lisää lopuksi taikinaan 1 dl kauramaitoa. Paista banaanileipä leivinpaperilla vuoratussa vuoassa 180 asteessa n. 40 min. Leipä on parhaimmillaan jäähtyneenä ja yön yli viileässä levänneenä.

Ohje: Luontohaaste.fi

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.