Ainekset
Pohja:
2 ½ dl | Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
1 rkl | sokeria |
100 g | voita |
1 tl | leivinjauhetta |
2 rkl | kermaa |
Täyte:
3 dl | appelsiinimehua |
2 | munaa |
2 rkl | Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
1 ½ dl | sokeria |

Valmistusohje
Pohja:
Vatkaa voi ja sokeri, lisää muut ainekset. Levitä taikina piirakkavuokaan ja paista uunin alatasolla 225 °C:ssa 10 minuuttia.
Täyte:
Sekoita ainekset kattilassa ja kiehauta, sekoita koko ajan.
Kaada täyte esipaistetulle piirakkapohjalle ja paista uunin keskitasolla 10 minuuttia, 225 °C. Koristele appelsiininsiivuilla ja kermavaahdolla.