Appelsiinipiirakka

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset

Pohja:

2 ½ dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
100 g voita
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kermaa

Täyte:

3 dl appelsiinimehua
2 munaa
2 rkl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 ½ dl sokeria
Valmistusohje

Pohja:
Vatkaa voi ja sokeri, lisää muut ainekset. Levitä taikina piirakkavuokaan ja paista uunin alatasolla 225 °C:ssa 10 minuuttia.

Täyte:

Sekoita ainekset kattilassa ja kiehauta, sekoita koko ajan.

Kaada täyte esipaistetulle piirakkapohjalle ja paista uunin keskitasolla 10 minuuttia, 225 °C. Koristele appelsiininsiivuilla ja kermavaahdolla.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.