Appelsiinipiirakka

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset

Pohja:

2 ½ dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
100 g voita
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kermaa

Täyte:

3 dl appelsiinimehua
2 munaa
2 rkl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 ½ dl sokeria
Valmistusohje

Pohja:
Vatkaa voi ja sokeri, lisää muut ainekset. Levitä taikina piirakkavuokaan ja paista uunin alatasolla 225 °C:ssa 10 minuuttia.

Täyte:

Sekoita ainekset kattilassa ja kiehauta, sekoita koko ajan.

Kaada täyte esipaistetulle piirakkapohjalle ja paista uunin keskitasolla 10 minuuttia, 225 °C. Koristele appelsiininsiivuilla ja kermavaahdolla.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.