Appelsiinipiirakka

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset

Pohja:

2 ½ dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
100 g voita
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kermaa

Täyte:

3 dl appelsiinimehua
2 munaa
2 rkl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1 ½ dl sokeria
Valmistusohje

Pohja:
Vatkaa voi ja sokeri, lisää muut ainekset. Levitä taikina piirakkavuokaan ja paista uunin alatasolla 225 °C:ssa 10 minuuttia.

Täyte:

Sekoita ainekset kattilassa ja kiehauta, sekoita koko ajan.

Kaada täyte esipaistetulle piirakkapohjalle ja paista uunin keskitasolla 10 minuuttia, 225 °C. Koristele appelsiininsiivuilla ja kermavaahdolla.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.