Opiskelijat saivat Myllärin ruoanlaittotuotteita tuparilahjaksi

Helsingin Mylly lahjoitti pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Vaasan alueen opiskelijoille starttipaketin Myllärin-tuotteita. Kampanjan tavoitteena on muistuttaa säännöllisen ja terveellisen ruokailun merkityksestä jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Helsingin Myllyn ja Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoasin yhteinen tempaus järjestettiin nyt jo viidettä kertaa. Pääkaupunkiseudulla opiskelijan starttipaketti sisälsi Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa, gluteenitonta kaurarouhetta, Sydänmerkin saanutta granolaa ja luomu kaurahiutaleita.

Mukaan myös Vaasa ja Tampere

Tempaus on laajentunut viime vuosina myös Vaasaan ja Tampereelle. Tänä vuonna Vaasan opiskelija-asuntosäätiö VOASin omasta tuparikassista löytyi Myllärin ruoanlaittoon sopivia kauratuotteita, joko Pitkäjyväistä Kauraa tai gluteenitonta Villikauraa.

Tampereella opiskelijat puolestaan saivat kokeiltavakseen pussillisen Myllärin uusia viljapohjaisia pata-aineksia noutaessaan uuden kotinsa avaimet TOASin avainlokerosta. Viime vuonna Myllärin tuparikasseja oli jaettu vastavalmistuneen TOAS Lumipuun asuntojen keittiön pöydille uusia asukkaita odottamaan.

Kotimainen kaura sopii ruoanlaittoon

Starttipaketin avulla kannustamme opiskelijoita valmistamaan terveellisiä aamu- ja välipaloja opiskelija-arjen kiireiden keskellä ja kokeilemaan ruoanlaitossa kotimaista kauraa pastan tai riisin sijaan. Kaura on monipuolinen, ekologinen ja terveellinen valinta myös nuorten ruokapöytään.

Haluamme edistää kestävää ja terveellistä syömistä paitsi tarjoamalla maukkaita ja laadukkaita tuotteita, myös jakamalla tietoa ja madaltamalla kynnystä syödä maittavaa, kotimaista, kasvipohjaista ruokaa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.