Myllärin tuotteita jaossa uusille Hoas-asukkaille

Edellissyksyn tapaan Helsingin Mylly lahjoittaa Helsingin opiskelija-asuntosäätiö HOAS:n uusille asukkaille starttipaketin Myllärinkauratuotteita. Kampanjan tavoitteena on muistuttaa säännöllisen ja terveellisen ruokailun merkityksestä jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Opiskelijan kaurainen starttipaketti sisältää kaurahiutaleita, tuorepuuroa, granolaa sekä kaura-ateria-ainekset. Starttipaketti kannustaa kokeilemaan terveellisiä aamu- ja välipalavaihtoehtoja opiskelija-arjen kiireiden keskellä ja kokeilemaan kotimaista kauraa pastan ja riisin korvikkeena ruoanlaitossa.

Helsingin Myllyn ja Hoasin yhteinen kauratempaus käynnistyi elokuun lopussa. Opiskelijat saavat starttipakettinsa noutaessaan asuntonsa avaimet Hoasin toimistosta. Kasseja jaetaan parin viikon ajan niin kauan, kuin niitä riittää.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.