Myllärin tuotteita jaossa opiskelijoille pääkaupunkiseudulla ja Vaasassa

Helsingin Mylly lahjoittaa pääkaupunkiseudun ja Vaasan uusille opiskelijoille starttipaketin Myllärin-tuotteita. Kampanjan tavoitteena on muistuttaa säännöllisen ja terveellisen ruokailun merkityksestä jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Helsingin Myllyn ja Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoasin yhteinen tempaus järjestettiin nyt kolmatta kertaa. Ensimmäistä kertaa mukana on myös Vaasan opiskelija-asuntosäätiö VOAS, jonka omasta tuparikassista löytyi tänä vuonna myös muutama Myllärin-tuote.

Pääkaupunkiseudulla opiskelijan starttipaketti sisältää hiutaleita, granolaa, kaura-ateria-aineksia ja pizzajauhoa. Starttipaketti kannustaa valmistamaan terveellisiä aamu- ja välipalavaihtoehtoja opiskelija-arjen kiireiden keskellä ja kokeilemaan kotimaista kauraa pastan ja riisin korvikkeena ruoanlaitossa.

Opiskelijat saavat starttipakettinsa noutaessaan asuntonsa avaimet asuntosäätiöiden toimistosta. Kasseja jaetaan parin viikon ajan niin kauan, kuin niitä riittää. Pääkaupunkiseudulla tuotteita on varattu 1500 opiskelijalle ja Vaasassa 800 opiskelijalle.

Haluamme edistää kestävää ja terveellistä syömistä paitsi tarjoamalla maukkaita ja laadukkaita tuotteita, myös jakamalla tietoa ja madaltamalla kynnystä syödä maittavaa, kotimaista, kasvipohjaista ruokaa.

Lue lisää vastuullisuuteen liittyvistä teoistamme

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas

Vaasan opiskelija-asuntosäätiö VOAS

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.