Myllärin taikinajuurella varustettu Pizzajauho vie kotileipurin pizzan teon uudelle tasolle

Myllärin vastaa kotileivonnan kasvaneeseen suosioon tuomalla kauppoihin kotimaisen, maukkaan, taikinajuuren sisältävän pizzajauhoseoksen. Aito taikinajuuri antaa pizzapohjalle makua ja rakennetta – jopa ilman hiivaa.

Myllärin Pizzajauho (1 kg) on täysin kotimainen, Järvenpäässä valmistettu jauhoseos, jolla on Hyvää Suomesta -merkki. Jauhoseos sisältää aidon taikinajuuren, joka antaa pizzapohjalle aivan erityistä makua ja rakennetta.

Seoksessa on mukana suola ja sokeri, joten kotileipurin tarvitsee lisätä taikinaan vain vesi ja öljy. Pizzan voi leipoa myös ilman hiivaa, jos taikinaa on mahdollista nostattaa pitkään, esimerkiksi yön yli. Kilon pussista saa 2-3 pellillistä pizzaa riippuen siitä, kuinka paksun pohjan haluaa leipoa. Jauhoseoksen ainesosat ovat vehnäjauho, vehnähapate, sokeri ja suola.

Katso valmistusohje

Myllärin Pizzajauho valmistetaan hiilineutraalisti, kuten muutkin Myllärin-tuotteet.

Kotileivonta on taas suosittua: jauhojen myynti kasvoi jopa 70 prosenttia!

Leipominen kotona on ollut suosittua jo pidemmän aikaa, mutta koronapandemia nosti leivonnan aivan uudelle tasolle.

”Viime vuoden jauhomyynnin tulokset paljastavat, että suomalaiset todella leipoivat kotona paljon niin leipää, kuin pullaakin”, kertoo Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Minna Anttonen. ”Ehkä leipominen tarjosi turvallisuuden tunnetta ja helpon tavan hemmotella itseä ja läheisiä. Tai sitten kotona vain vietettiin niin paljon aikaa, että sitä jäi vihdoin myös leipomiseen”, pohtii Anttonen.

Myllärin leivontatuotteet uudistuvat ilmeeltään kevään 2021 aikana ja Myllärin jauhot ovat jatkossa ”keittiön uusi musta”. Pizzajauhon ohessa uusimpina tuotteina sarjassa löytyvät suositut sämpyläjauhot Myllärin Tumma Sämpyläjauho – paahdetut siemenet ja Myllärin Kaurasämpyläjauho – siemenet.

Myllärin Tumma Sämpyläjauho – paahdetut siemenet on vehnä-, kaura- ja ruisjauhoseos, joka sisältää auringonkukansiemeniä ja paahdettua pellavansiemenrouhetta. Rouhea jauhoseos tarjoaa vaihtelua sämpylöiden ja leipien leivontaan, ja jauhoseoksen sisältämät siemenet tuovat sämpylöihin makua, rakennetta ja hyviä ravintoaineita.

Myllärin Kaurasämpyläjauho – siemenet sisältää runsaasti (40 %) terveellistä kauraa ja hyvää tekeviä pellavansiemeniä. Rouheasta ja runsaskuituisesta jauhoseoksesta syntyy maistuvat ja terveelliset leivät ja sämpylät helposti ja nopeasti.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.