Myllärin sydänystävällinen uutuusmysli – suomalaista täysjyvää pala palalta

Myllärin uutuus, maukas Pala Mysli antaa hyvää energiaa moneen päivän ateriahetkeen. 

Myllärin Pala Mysli on maittava yhdistelmä täysjyväviljaa, mustikkamuroja, papaijaa ja aprikoosia. Sydänmerkityssä myslissä on vain 6,6 % sokeria, runsaasti kuitua ja suomalaista kauraa.

Nauti kun nälkä yllättää

Myllärin Pala Mysli maistuu niin välipalalla, aamupalalla, iltapalalla, yöpalalla kuin hiukopalallakin! Nauti mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Närpiössä valmistettu uutuusmyslimme on hyvin varustelluissa ruokakaupoissa maalis-huhtikuussa!

Myllärin Pala Mysli, 750 g

Ainesosat: Täysjyvähiutaleet Suomi (kaura ja vehnä), maissihiutale (maissi, sokeri, suola, ohramallas), mustikkamuro (vehnäjauho, täysjyväkaurajauho, sokeri, liukoinen maissikuitu, mustikkajauhe, tärkkelyssiirappi, rapsiöljy, suola ja aromi), papaija (papaija, sokeri, säilöntäaine: natriumdisulfiitti E223) ja aprikoosi (aprikoosi, säilöntäaine: rikkidioksidi E220)

Myllärin myslit ja granolat ovat täynnä hyvää makua ja täysjyväviljaa! Myös luomuna ja gluteenittomana. Tutustu kaikkiin Myllärin mysleihin ja granoloihin

Lisätietoja antaa

Mia Kettunen
Markkinointipäällikkö
p. 040 567 4596
mia.kettunen@helsinginmylly.fi

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljatuotteiden ja gluteenittoman kauran jalostaja. Neljännessä polvessa pyörivä suomalainen perheyritys tunnetaan laadukkaista viljatuotteistaan ja vastuullisuudestaan. Myllärin tarjoaa maistuvia kasvipohjaisia tuotteita koko perheelle päivän jokaiseen hetkeen. Tuotteet valmistetaan hiilineutraalisti Järvenpäässä, Närpiössä ja Vaasassa kotimaisesta, lähellä kasvavasta viljasta.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.