Myllärin Orthex-kampanja käynnistyi

Käynnistimme Myllärin-tuotteiden keräilykampanjan. Kun ostat kerralla vähintään kolme Myllärin tuotetta, saat kotimaisen Orthex-säilytysrasian kaupan päälle.

Laadukkaassa rasiassa säilytät tyylikkäästi jauhot, hiutaleet, murot ja myslit! Rasiat ovat pinoutuvia ja konepesun kestäviä.

Myllärin-keräilykampanja on voimassa 1.9.- 31.10.2022. Keräilytuotteita on saatavilla rajoitetusti ja jos ne loppuvat ennen kampanjan voimassaoloaikaa järjestäjällä on oikeus sulkea kampanja.

Näin osallistut Myllärin keräilykampanjaan:

  • Osta kampanja-aikana kerralla kaupasta 3 tai 4 kpl Myllärin-tuotteita (koskee kaikkia Myllärin tuotteita pois lukien gluteenittomat 40 g annospussit)
  • Säilytä ostokuitti
  • Täytä yhteystietosi sivustolla www.myllarinkampanja.fi ja liitä kuva kuitista. Samalla kuitilla on oltava 3-4 Myllärin tuotetta.
  • Kuitti tarkistetaan ja sen jälkeen rasia lähetetään sinulle.
Keräilykampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: info@myllarinkampanja.fi.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.