Myllärin muroperhe kasvaa – uutuutena Mustikkamuro

Monelle murojen ystävälle vähäsokerisuus ja kuitupitoisuus ovat tärkeitä kriteereitä muroja valitessa. Näihin toiveisiin vastaamme tuomalla kauppoihin Myllärin mustikanmakuiset kotimaiset murot.

Suomalaisesta täysjyväkaurasta valmistetuissa Myllärin Mustikkamuroissa on todella vähän sokeria, vain 6,5 grammaa. Mutta silti ne maistuvat niin perheen pienemmille kuin isommillekin syöjille.

Runsaskuituiset (kuitua 11 %) murot sopivat hyvin niin aamu-, ilta- kuin välipalaksikin.

Myllärin Mustikkamuroille on myönnetty Sydänmerkki, jonka kriteereissä kiinnitetään erityistä huomiota suola-, sokeri-, rasva- ja kuitupitoisuuteen.


Koko Myllärin muroperhe on uudistunut

Mustikkamurojen lisäksi Myllärin värikkääseen murosarjaan kuuluvat Vadelmarenkaat, 4 Viljan Renkaat, Kaura-Banaani Murotyynyt sekä Suklaamurot. Kaikille paitsi Suklaamuroille on myönnetty Sydänmerkki.

Kaikki Myllärin kotimaiset murot valmistetaan kotimaisesta täysjyväviljasta tehtaallamme Närpiössä ja ne ovat lisäaineettomia.

Myllärin Mustikkamuroja (300 g) on saatavilla kaupoista helmi-maaliskuussa.

Lisätietoja antaa

Milla Rämö
viestintäkoordinaattori
p. 040 705 6506
milla.ramo@helsinginmylly.fi

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.