Myllärin maustamaton Granola nyt kaupoissa -tuunaa oma suosikkigranolasi

Myllärin toi markkinoille maustamattoman granolan. Runsaskuituinen Myllärin Granola maistuu sellaisenaan, mutta halutessaan sitä voi muokata oman makunsa mukaan lisäämällä joukkoon esimerkiksi hedelmiä, marjoja, siemeniä tai pähkinöitä.

Myllärin Granola sisältää rapeaksi paahdettua täysjyväkauraa ja täysjyvävehnää. Runsaskuituinen (kuitua 19 %) granola sopii nautittavaksi terveellisenä aamiais- ja välipalaherkkuna maidon tai jogurtin kera. Voit myös lisätä sitä smoothieen tai napostella sellaisenaan. Myllärin Granolaa kannattaa kokeilla myös leivontaan, se sopii esimerkiksi juustokakkujen pohjaksi (Myllärin Marjaisen juustokakun resepti).

”Erilaisia allergioita ja makumieltymyksiä on niin paljon, että valmiista sekoituksista ei aina löydy itselle sopivaa vaihtoehtoa”, kertoo uutta maustamatonta granolaa kehittämässä ollut Riina Karimaa Helsingin Myllyltä.

”Kuluttajat ovat toivoneet myös terveellisempiä vaihtoehtoja ja siksi halusimme tuoda markkinoille granolan, jossa on vähemmän sokeria”, hän jatkaa.

Myllärin Granola on valikoimiemme toinen Sydänmerkin saanut granola. Aiemmin Sydänmerkki on myönnetty Myllärin Omena-Kaneli Granolalle, joka ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Sydänmerkin kriteereissä kiinnitetään erityistä huomiota suola-, sokeri-, rasva- ja kuitupitoisuuteen.

Myllärin myslit ja granolat ovat täynnä hyvää makua ja täysjyväviljaa! Myös luomuna ja gluteenittomana.

Myllärin Granola (375 g) on saatavilla kaupoista maaliskuussa 2022.

Lisätietoja antavat:

Riina Karimaa
Tuotekehityskonsultti
p. 044 021 0203
riina.karimaa@helsinginmylly.fi

Milla Rämö
Viestintäpäällikkö
p. 040 705 6506
milla.ramo@helsinginmylly.fi

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.