Lahjoitimme 10 000 euroa lasten hyvinvointia edistävään työhön

Koronakriisi on lisännyt eriarvoisuutta Suomessa ja yhä useampi lapsi ja nuori on vaarassa syrjäytyä. Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly haluaa auttaa osallistumalla Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen.

“Yrityksemme periaatteena on lahjoittaa tietty osa positiivisesta vuosituloksesta hyväntekeväisyyteen. Se kumpuaa arvopohjastamme”, kertoo toimitusjohtaja Niklas Kumlin.

Joulun alla tuimme lahjoituksilla lasten hyvinvointia niin Suomessa kuin maailmallakin. Marraskuussa osallistuimme Nenäpäivään ja nyt lahjoitimme 10 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen. Sen kautta tuki kohdistuu suoraan suomalaisille vähävaraisille perheille sekä syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja nuorille.

Avullamme tuetaan vähävaraisten perheiden lapsia opinnoissa ja harrastuksissa. Lisäksi Pelastaa Lapset ry tarjoaa muun muassa tukihenkilöitä lapsille, joiden perheiltä puuttuu tukiverkot tai joiden voimavarat ovat muutoin vähissä sekä antaa keskustelutukea vaikeassa elämäntilanteessa oleville nuorille.

“Olemme erittäin kiitollisia Helsingin Myllylle heidän pitkäjänteisestä tuestaan kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Myllärin joululahjoituksen avulla pystymme tarjoamaan yhä useammalle kotimaamme lapselle ja perheelle heidän yksilölliseen tilanteeseensa soveltuvaa pitkäjänteistä tukea. Tällainen apu voi muuttaa lapsen koko loppuelämän suunnan”, kiittää Pelastakaa Lapset ry:n viestinnän ja varainhankinnan johtaja Sanna Kuusisto.

Lisäksi halusimme tukea koronan vuoksi ahdinkoon joutunutta ravintola-alaa. Siksi valitsimme tänä vuonna asiakkaillemme joululahjaksi ravintolalahjakortin. Olemme myös lahjoittaneet Myllärin-tuotteita esimerkiksi isompien sairaaloiden päivystysten henkilöstölle.

Lue lisää Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräyksestä

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.