Myllärin gluteeniton sarja uudistuu ja kasvaa

Myllärin uudistaa koko gluteenittoman tuotesarjansa pakkaukset kevään aikana. Kaupoissa alkaa näkyä jo palaleipäainesta, puuroa sekä tuoteperheen uutta tuotetta kaakaomuroa.

Uusi kaakaomuro tuo maukasta vaihtelua gluteenittomiin aamu- ja välipaloihin

Myllärin gluteenittomat kaakaomurot ovat maissista valmistettuja kaakaonmakuisia muropalloja. Ne tuovat kaivattua vaihtelua gluteenittomien murojen valikoimaan ja maistuvat varmasti myös muille kuin keliaakikoille.

Kaakaomurot eivät sisällä säilöntä- tai lisäaineita ja ne ovat maidottomia. Niitä voi popsia sellaisenaan tai nauttia maidon tai vaikkapa marjakiisselin kanssa. Ainesosat ovat maissijauho (EU:sta), sokeri, kaakao 5,8 %, tärkkelyssiirappi ja suola.

Vanhat tutut uudella nimellä ja uudessa pakkauksessa

Aiemmin Myllärin Gluteeniton Kotileipurin Kaurapala-aines -nimellä tunnettu leivonta-aines on saanut uuden nimen Myllärin Gluteeniton Tumma Palaleipäaines. Uusi nimi kuvastaa tuotetta paremmin, sillä taikinajuuren sisältävästä jauhoseoksesta valmistuu hapanleivän tyyppistä maukasta leipää.

Itse tuote on säilytetty ennallaan ja siitä syntyy maukasta ja säilyvää gluteenitonta leipää helposti – lisää vain vesi, hiiva ja suolaa maun mukaan. Jauhoseos sisältää kauraa jopa 68%.

Myös runsaskuituinen Gluteeniton Kaurapuuro Omena-Kaneli löytyy nyt uudesta pakkauksesta. Tuote tunnettiin aiemmin nimellä Myllärin Omenatarhan Kaurapuuro. Omenalla ja kanelilla maustettu, kotimaisesta täysjyväkaurasta valmistettu pikapuuro kypsyy parissa minuutissa kuumassa vedessä tai mikroaaltouunissa. Siihen ei ole lisätty lainkaan sokeria ja tuotteella on Sydänmerkki.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.