Myllärin arvonnat sosiaalisessa mediassa

Arvontojen järjestäjä

Helsingin Mylly Oy, Puurtajankatu 34, 04400 Järvenpää

Facebook tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisina Myllärin some-kanavissa tapahtuvien arvontojen järjestämisessä.

Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa julkaisun julkaisemisesta ja päättyy julkaisussa mainittuun arvontapäivään. Arvonta suoritetaan arvontapäivänä n. klo 15.

Osallistuminen

Facebookissa: Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Myllärin alkuperäiseen julkaisuun. Jos kisajulkaisu jaetaan Facebookissa, jakojulkaisuun suoraan lisätyt kommentit eivät näy arvonnan järjestäjälle, eivätkä näin osallistu arvontaan.

Instagram: Arvontaan osallistutaan julkaisun ohjeiden mukaan joko kommentoimalla Myllärin alkuperäistä julkaisua tai julkaisemalla kuva omalla julkisella Instagram-tilillä kilpailujulkaisussa ohjeistetuilla hashtageilla. Arvontaan osallistuneita kuvia voidaan jakaa Myllärin sosiaalisen median kanavissa alkuperäisen kuvaajan Instagram-tunnus mainiten.

Palkinnot arvotaan kaikkien osallistumisaikana arvontapäivään mennessä ja näiden sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken.

Palkinnot

Palkinto ja arvottavien palkintojen määrä määritellään jokaisessa arvontajulkaisussa erikseen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Voittajien julkistaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osallistuessaan arvontaan arvontojen voittajat antavat arvonnan järjestäjälle luvan julkaista nimensä järjestäjän sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Rajoitukset

Arvonnat ovat avoimia kaikille muille paitsi Helsingin Mylly Oy:n henkilökunnalle tai heidän perheilleen.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, joista johtuen osallistuminen ei ole mahdollista.

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu arvontojen kohteena olevien palkintojen määrään. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnoista mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.