Maukasta ja terveellistä helpotusta arkeen Mylläriltä

Kotimaisesta täysjyväkaurasta valmistettuja muroja, itse paistettuja pinaattilettuja valmiista jauhoseoksesta sekä riittoisa kilon kokoinen pussi Lettu- ja pannukakkujauhoa. Myllärin syksyn uutuustuotteet helpottavat paluuta arkeen. Kaikki tuotteet sopivat myös maito- ja kananmuna-allergisille.

Myllärin Vadelmamurot, Murotyynyt, Lettu- ja pannukakkujauho sekä Pinaattilettujauho kaupoissa elokuussa.

Täysjyvästä valmistetut kotimaiset murot ovat maukas ja helppo vaihtoehto aamu- ja välipalaksi. Runsaskuituiset murot pitävät nälän poissa pitkään ja sokeriakin on kohtuullisesti. Terveellisen valinnan varmistaa tuotteille myönnetty Sydänmerkki, jonka kriteereissä kiinnitetään erityistä huomiota suola-, sokeri-, rasva- ja kuitupitoisuuteen.

Myllärin Vadelmarenkaiden herkullinen maku tulee aidosta vadelmasta. Murot sisältävät suomalaista täysjyväkauraa ja 100 grammassa muroja on 14 grammaa sokeria.
Banaaninmakuiset Myllärin Murotyynyt sisältävät 43 % suomalaista täysjyväkauraa ja 100 grammassa muroja on 11 grammaa sokeria.

– Myllärin murot valmistetaan tehtaallamme Närpiössä kotimaisista viljoista. Herkullisen maun lisäksi tuotteissa on paljon muutakin hyvää: lempeää täysjyväkauraa, runsaasti kuitua ja vähemmän sokeria, tiivistää Myllärin markkinointipäällikkö Minna Anttonen.

Pinaattiletut ovat monen arkiruokasuosikki

Valmiissa annospussissa (300 g) oleva Myllärin Pinaattilettujauho pelastaa kiireisen arjen. Valmistat siitä monen lapsiperheen suosikkiruokaa superhelposti! Lisää vain neste, sekoita ja paista pieniä tai isoja lettuja. Yhdestä pussista tulee noin kymmenen isoa lettua tai kolmisenkymmentä pientä lettua. Jos et jaksa paistaa lettuja, voit myös valmistaa jauhoseoksesta pannukakun uunissa ja höystää sen vaikka jauhelihalla tai kinkkusuikaleilla. Arkeen saa vaihtelua myös pinaattivohveleilla.

Myllärin Pinaattilettujauho sisältää täysjyväkaurajauhoa ja reilusti kuivattua pinaattia, yhden pussin pinaattimäärä vastaa 97 g tuoretta pinaattia. Lettujauho ei sisällä maitoa eikä kananmunaa, joten kasvimaitoon tai veteen tehtyinä letut sopivat moneen ruokavalioon.

Nestettä vaille valmis Myllärin Pinaattilettujauho on kotikokin kätevä kaveri myös mökillä, veneessä ja retkellä.

Kilon pussista aina sopivan kokoinen lettutaikina

Myllärin kotimaisesta Lettu- ja pannukakkujauhosta valmistat nopeasti herkkuja koko perheelle. Monikäyttöisestä kilon kokoisesta pussista teet aina sopivan kokoisen annoksen taikinaa. Lisää jauhoseokseen vain haluamasi neste (maito, kasvimaito tai vesi), anna tekeytyä hetki ja taikina on paistovalmis.

Jos et halua seistä paistohommissa hellan ääressä, voit valmistaa jauhoseoksesta myös ihanan pannukakun. Pannukakusta saa hyvän arkiruoan, kun joukkoon lisää esimerkiksi ruskistettua jauhelihaa tai valmiiksi maustettua kasvisjauhista.

Myllärin Lettu- ja pannukakkujauhoseos sisältää terveellistä täysjyväkauraa, eikä lainkaan maitoa tai kananmunaa. Se sopii myös vohveleiden valmistamiseen.
Aiemmin murot ja pinaattilettujauho ovat olleet Myllärin-valikoimissa Muumi-brändättyinä. Tuotteet ovat entisellään, vain nimi ja pakkausilme ovat muuttuneet.

Käyttämällä Myllärin-tuotteita teet samalla vastuullisen valinnan. Myllärin-tuotteet valmistetaan kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Myllymme pyörivät vesivoimalla tuotetulla vihreällä sähköllä ja lämpöenergiaa tuotetaan omassa biovoimalassa kaurankuoria polttamalla. Vuodesta 2020 alkaen Myllärin-tuotteiden valmistus on hiilineutraalia.

Herkullisen maun lisäksi saat Myllärin tuotteista kaikki jyvien hyvää tekevät ominaisuudet – kuidut, proteiinit, rasvat ja vitamiinit.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.