Aamut haltuun -kilpailun säännöt

Järjestäjä

Helsingin Mylly Oy (jäljempänä ”järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun osallistuminen edellyttää 13 vuoden ikää. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailun suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 7.3.-30.4.2022.

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua osoitteessa https://myllarin.fi/aamut-haltuun/.

Palkinnot ja arvonta

Kilpailun voittaja arvotaan 4.5.2022 mennessä. Kilpailun palkintona on Myllärin aamupalatuotteita. Palkintopakkaukseen sisältyy yhteensä 14 tuotetta: 4 viljan renkaat, Vadelmarenkaat, Suklaarenkaat, Mustikkamurot, Hedelmä Mysli, Sportti Mysli, Paratiisi Mysli, Fruity Mysli, Luomu Lettu- ja vohvelijauho, Pinaattilettujauho, Kiireetön Kaurahiutale, Luomu Ruishiutale, Luomu Ohrahiutale ja Luomu Pikakaurahiutale. Palkinnon arvo noin 50 euroa/kpl. Arvomme 10 palkintoa.

Voitoista ilmoittaminen ja voiton lunastaminen

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 6.5.2022 mennessä. Palkinto toimitetaan osallistujan ilmoittamaan Suomessa sijaitsevaan postiosoitteeseen. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli sen toimittaminen estyy osallistujan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi. Järjestäjä ei vastaa postissa kadonneesta tai vahingoittuneesta lähetyksestä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Järjestäjän vastuu ja oikeudet

Kilpailuun osallistuvat vapauttavat kilpailun järjestäjän ja mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käytöstä. Kilpailun järjestäjän vastuu ei ylitä säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus poistaa osallistuja kilpailusta, mikäli osallistuja ei noudata kilpailun sääntöjä ja ehtoja.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä sen voimassaoloaikana. Muutoksista ilmoitetaan kisasivustolla kohdassa Arvonnan säännöt.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.