Keittiön uusi musta

MYLLÄRIN KAURA ATERIA-AINEKSET MULLISTAVAT ARKIRUOANLAITON!

Myllärin tuo markkinoille täysin uudenlaisen tuotesarjan – kotimaisesta täysjyväkaurasta valmistetut, valmiiksi maustetut kaura-ateria-ainekset, joista syntyy hetkessä herkullinen kasvis- tai pataruoka, keitto tai vaikkapa maukas lisuke. Tuotteet ovat kaupoissa tammi–helmikuussa 2019.

Uudet monikäyttöiset kaura-ateria-ainekset helpottavat arkiruoanlaittoa, ja ne ovat myös terveellinen ja vastuullinen valinta. Täysjyväkaurasta valmistetut ateria-ainekset sisältävät runsaasti kuitua, rakennetta ja reippaasti makua. Myllärin Kaura Ateria-ainekset sopivat niin vegaaneille, fleksaajille kuin kaikille hyvän ruoan ystäville. Valmiiksi maustettuja ateria-aineksia on kolme eri makua; Tikka masala, Texmex ja Tomaatti.

Hyvän maun lisäksi Myllärin Kaura Ateria-ainekset sisältävät runsaasti kuitua ja rakennetta. Suomalaisesta täysjyväkaurasta valmistettujen ateria-ainesten kuitupitoisuus on noin 10 %, ja niillä on Hyvää Suomesta -merkki.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.