Keittiön uusi musta

MYLLÄRIN KAURA ATERIA-AINEKSET MULLISTAVAT ARKIRUOANLAITON!

Myllärin tuo markkinoille täysin uudenlaisen tuotesarjan – kotimaisesta täysjyväkaurasta valmistetut, valmiiksi maustetut kaura-ateria-ainekset, joista syntyy hetkessä herkullinen kasvis- tai pataruoka, keitto tai vaikkapa maukas lisuke. Tuotteet ovat kaupoissa tammi–helmikuussa 2019.

Uudet monikäyttöiset kaura-ateria-ainekset helpottavat arkiruoanlaittoa, ja ne ovat myös terveellinen ja vastuullinen valinta. Täysjyväkaurasta valmistetut ateria-ainekset sisältävät runsaasti kuitua, rakennetta ja reippaasti makua. Myllärin Kaura Ateria-ainekset sopivat niin vegaaneille, fleksaajille kuin kaikille hyvän ruoan ystäville. Valmiiksi maustettuja ateria-aineksia on kolme eri makua; Tikka masala, Texmex ja Tomaatti.

Hyvän maun lisäksi Myllärin Kaura Ateria-ainekset sisältävät runsaasti kuitua ja rakennetta. Suomalaisesta täysjyväkaurasta valmistettujen ateria-ainesten kuitupitoisuus on noin 10 %, ja niillä on Hyvää Suomesta -merkki.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.