Kauraresepti-kilpailun säännöt

Järjestäjä

Helsingin Mylly Oy (jäljempänä ”järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun osallistuminen edellyttää 13 vuoden ikää. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailun suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 1.1.-31.3.2023.

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua osoitteessa myllarin.fi/uuttaOsallistumalla kilpailuun annat Helsingin Myllylle oikeuden reseptin ja kuvan käyttöön verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.

Palkinnot ja arvonta

Arvomme kilpailuun osallistuneiden kesken kerran kuukaudessa majoittumisen ja illallisen sisältävän Lapland Hotels -lahjakortin (arvo 210 euroa, palkintoja yhteensä 3 kpl), kerran viikossa Lapland hotels -majoituslahjakortin (arvo 110 euroa, palkintoja yhteensä 12 kpl) sekä kuusi kertaa kuukaudessa Elämyslahjakortteja (arvo 100 euroa, palkintoja yhteensä 18 kpl). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan myös julkaista Myllärin sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla.

Kerran kuukaudessa arvottavaan 210 euron arvoiseen Lapland Hotels –majoituslahjakorttiin kuuluu Comfort huone 1-2:lle ja kolmen ruokalajin illallinen (ei juomia). Lahjakortti on voimassa vain Bulevardilla, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä ja Tampereella (ei Arena-hotellilla jääkiekon MM-kisojen aikana). Lapin hotelleissa buffet tarjoillaan vain talvisesongin aikana ja osa ravintoloista on avoinna vain aamiaisaikaan, joten sen vuoksi Lapin hotelleissa voimme taata kesäaikaan vain majoituksen aamiaisella. 


Kerran viikossa arvottava 110 euron arvoinen Lapland Hotels -majoituslahjakortti sisältää yhden yön majoituksen aamiaisella hotellin perushuoneessa 1-2 henkilölle. Poikkeuksena Bulevardi, jossa pelkällä lahjakortilla ei voi majoittua, vaan asiakkaan tulee maksaa lisämaksu suoraan hotellille huonetyypistä riippuen (Northern Comfort +50 euroa, Mystique Deluxe Sauna +90 euroa ja Arctic Deluxe Spa +130 euroa). 

Lapland Hotelsin lahjakortit ovat voimassa yhden vuoden, Elämyslahjakortit kolme vuotta.

Lisätietoa hotelleista Lapland Hotelsin verkkosivuilta

Lisätietoa elämyslahjoista Elämyslahjojen verkkosivuilta  

Palkinnot arvotaan myllarin.fi/uutta sivun arvontalomakkeen kautta osallistuneiden kesken. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. 

Voitoista ilmoittaminen ja voiton lunastaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 15.4.2023 mennessä. Voittajien nimet voidaan julkaista Myllärin sosiaalisen median kanavissa ja verkkosivuilla. 

Palkinto toimitetaan osallistujan ilmoittamaan Suomessa sijaitsevaan sähköposti- tai postiosoitteeseen. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli sen toimittaminen estyy osallistujan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi. Järjestäjä ei vastaa postissa kadonneesta tai vahingoittuneesta lähetyksestä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Järjestäjän vastuu ja oikeudet

Kilpailuun osallistuvat vapauttavat kilpailun järjestäjän ja mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käytöstä. Kilpailun järjestäjän vastuu ei ylitä säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus poistaa osallistuja kilpailusta, mikäli osallistuja ei noudata kilpailun sääntöjä ja ehtoja.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä sen voimassaoloaikana. Muutoksista ilmoitetaan Kauraresepti-kilpailun säännöt -sivulla.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.