Helsingin Myllyn tuotekehittäjät antavat vinkkejä kotimaisen kauran käyttöön FFCR-messuilla

Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma Fastfood & Café & Restaurant Expo pidetään 22.-23. maaliskuuta Helsingin Messukeskuksessa.

Helsingin Mylly esittelee messuvieraille tuotteitaan ja tutustuttaa siihen, mitä kaikkea niistä voi asiakkaille loihtia. Tänä vuonna pääroolissa on Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Uutuustuotteemme on riisin tapaan käytettävä, ravinteikas ja monipuolinen raaka-aine. 

Messuvieraat pääsevät maistamaan salaattia, jossa on tillillä maustettua kauraa, pikkelöityjä juureksia ja savustettua ranskankermaa. Suomalainen salaatti, aidoilla mauilla sopii kesäsesonkiin esimerkiksi pastasalaatin korvaajaksi. Herkullisen maun takana on Helsingin Myllyn uusi tuotekehittäjä Lasse Lindström, joka tuo osaamisellaan ammattilaisille aivan uuden näkökulman makujen maailmaan ja suomalaisen kauran monipuoliseen käyttöön.

Tule tapaamaan tuotekehittäjäämme Lasse Lindströmiä ja tuotekehityskonsulttiamme Riina Karimaata ja kuulemaan vinkit ilmastoystävällisen kotimaisen kauran käyttöön messuosastollemme numero 3d27!

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.