Helsingin Mylly tukee kotimaan vähävaraisia lapsia ja perheitä

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly lahjoitti 10 000 euroa kotimaan lapsille Pelastakaa Lapset ry:n kautta. Tämä merkittävä lahjoitus auttaa vähävaraisia perheitä selviytymään ja ennaltaehkäisee lasten syrjäytymistä.

”Lasten ja nuorten hyvinvointi sekä hyvän elämän edellytykset ovat meille sydämen asia ja teemme sen minkä yrityksenä voimme näiden kaikista tärkeimpien asioiden edistämiseksi”, sanoo Helsingin Myllyn toimitusjohtaja Niklas Kumlin

“Vaikka tiedostamme apumme olevan tippa meressä, uskomme sen vaikuttavan merkittävästi joidenkin kipeästi apua tarvitsevien lasten elämään ja se on meille merkityksellistä. Kannustamme kaikkia kyvykkäitä kantamaan kortensa kekoon heikko-osaisten lasten ja nuorten tulevaisuuden eteen!”, Kumlin jatkaa.  

Pitkäaikaista yhteistyötä

Helsingin Myllyn periaatteena on lahjoittaa tietty osa positiivisesta vuosituloksesta hyväntekeväisyyteen. Pelastakaa Lapset ry on ollut yritykselle luotettava kumppani, jonka kanssa toimien avun tiedetään menevän perille asti.

“Kiitämme lämpimästi Helsingin Myllyä kotimaan lasten ja työmme tukemisesta sekä pitkäaikaisesta yhteistyöstä”, kiittelee Pelastakaa Lapset ry:n yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä

Lahjoituksella Pelastakaa Lapset jakaa muun muassa oppimateriaali- ja harrastetukea vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille sekä tarjoaa tukiperheitä, tukihenkilöitä ja sporttikummeja niiden perheiden lapsille, joissa perheen voimavarat ja tukiverkostot ovat heikot.

Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittoman kauran jalostaja. Neljännessä polvessa pyörivä suomalainen perheyritys tunnetaan laadukkaista viljatuotteistaan ja vastuullisuudestaan. Yrityksen periaatteena on lahjoittaa tietty osa positiivisesta vuosituloksesta hyväntekeväisyyteen.

Lisätietoja: 

Milla Rämö, viestintäpäällikkö, Helsingin Mylly, puh. 040 705 6506, milla.ramo@helsinginmylly.fi 

Johanna Mäkelä, Yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 5294 475, johanna.makela@pelastakaalapset.fi

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.