Helsingin Mylly ja Mixtec Oy yhteistyöhön

Myllärin-tuotteita valmistava kotimainen viljatalo Helsingin Mylly ja suomalainen Horeca-alan pitkän linjan maahantuonti- ja myyntiorganisaatio, Mixtec Oy, ovat aloittaneet kaupallisen yhteistyön 1.1.2022.

Mixtec Oy vastaa Helsingin Myllyn laajan tuotevalikoiman myynnistä Horeca- ja julkishallinnon asiakkuuksissa.

”Organisoimme Horeca-puolen myyntivastuita uudelleen, ja näin keskityn enemmän uuteen vastuualueeseeni Helsingin Myllyn vientimyynnin kehittämiseen EU-maihin”, kertoo Helsingin Myllyn avainasiakaspäällikkö Esa Vainikainen. Hän vastaa jatkossakin Helsingin Myllyn ja tukkuliikkeiden välisestä yhteistyöstä.

Helsingin Myllyn kaupallinen johtaja Jarkko Tuomola näkee yhteistyön hyvät puolet. ”Meillä löytyi yhteinen sävel heti. Niin meillä kuin Mixtecillä mietitään ratkaisuja ja innovaatioita asiakas edellä.”

Mixtec Oy:n liiketoimintajohtaja Susanna Ahlstedt näkee, että Helsingin Myllyn ja Mixtecin portfoliot täydentävät toisiaan ja synergiaetujen ansiosta asiakkaita pystytään palvelemaan entistä kokonaisvaltaisemmin.

”Olen todella ylpeä, että saamme edustaa kotimaista, monipuolista ja innovatiivista yritystä. Helsingin Myllyn kauratuotteet sekä gluteeniton- että luomuvalikoima ovat omaa luokkaansa. Asiakkaita kuunnellen, yhteistyössä,” summaa Susanna hymyillen.

Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljan jalostaja ja kauratuotteita jo noin 40 maahan vievä perinteikäs perheyritys.

Myllärin tuotteet on valmistettu hiilineutraalisti kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Tuotevalikoimaan kuuluu jauhoja, leivonta-aineksia, hiutaleita, myslejä ja muroja. Valikoimassa on myös ruoanlaittoon tarkoitettuja tuotteita kuten ateriajyviä. Ne ovat kotimainen, runsaskuituinen vaihtoehto riisille ja pastalle sekä erilaisiin salaatteihin, täytteisiin ja leivontaan.


Mixtec Oy on 30 vuotta sitten, vuonna 1992 perustettu, suomalainen Horeca-alan maahantuonti- ja myyntiyritys, jonka Food Service -, Bar – ja Unique Juice palvelukokonaisuudet tarjoavat ammattitaitoista osaamistaan juoma- ja ruoka-alan tarpeisiin.

Mixtec Oy myy ja markkinoi edustamiaan tuotteita Suomen markkinoilla sekä tarjoaa asiakaslähtöisesti räätälöityjä, kokonaisvaltaisia Horeca-kenttämyyntipalveluja kautta maan.

Lisätietoja antavat:

Helsingin Myllyn avainasiakaspäällikkö Esa Vainikainen, p. 0400 450 580, esa.vainikainen@helsinginmylly.fi
Mixtec Oy:n Business Unit Manager Ulla Renlund, p. 045 679 3940, ulla.renlund@mixtec.fi

Lisätietoja Myllärin horeca-tuotteista löydät verkkosivujemme Ammattilaisille-osioista.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.