Haemme tuotekehittäjää Helsingin Myllylle Järvenpäähän

Helsingin Mylly on suomalainen neljännessä polvessa pyörivä perheyritys, joka valmistaa viljapohjaisia tuotteita kotimaan markkinoille Myllärin-brändillä ja vientimarkkinoille Helsinki Mills -brändillä. Yritys tunnetaan laadukkaista viljatuotteistaan ja vastuullisuudestaan. Tuotantoprosessimme on ollut hiilineutraali vuodesta 2020 lähtien. Vastuullisuuden lisäksi arvojamme ovat yhdessä tekeminen ja jatkuvuus.

Haemme Helsingin Myllylle tuotekehittäjää vakituiseen työsuhteeseen. Pääset työskentelemään kuluttajien arvostaman laadukkaan brändin parissa sekä voimakkaasti kansainvälisessä kasvussa olevien vientituotteiden parissa.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän, jossa kehität uusia tuotteita portfolioomme yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Meillä on mukava ja joustava työyhteisö.

Mitä työ pitää sisällään?

Tehtävänäsi on tuotevalikoiman laajentaminen uusia viljapohjaisia tuoteinnovaatioita kehittämällä. Teet tuotteisiin liittyvää testausta, reseptiikkaa ja konsepteja. Toimit sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Arkesi täyttää erilaisten tuotteiden testaaminen ja tuotannon, tuotepäällikön sekä kaupallisen organisaation tukeminen.

Raaka-aineet ja ideat, joita työstät jaloiksi tuotteiksi, tulee soveltua vähittäiskaupan, HoReCan, teollisuuden ja alihankinnan tarpeisiin. Ymmärrys tuotekehitysprosessista, ruokateknologiasta sekä siitä että asiakkaasi on kaiken keskiössä, on arkipäivääsi.


Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Närpiössä, Vaasassa ja Järvenpäässä, jossa pääasiallisesti työskentelet. Sinulla tulee olla matkustusvalmiutta niin kotimaahan kuin ulkomaillekin.

Millaista henkilöä haemme?

Haemme tiimipelaajaa, jolla on intohimoa ruokaa kohtaan. Tunnet erilaiset makumaailmat ja niiden kehittämisen. Olet utelias seuraamaan trendejä, omaat valtavan halun kehittää uusia innovaatioita, et ajattele, että ”jauho olisi vain jauho”, vaan näet siinä uuden mahdollisuuden, jota muut eivät näe.

Omaat hyvät verkostot ruoka-alalla ja sinulla on kyky kehittää verkostojasi. Hallitset ruoanlaiton lisäksi leivonnan. Näet silmällä kauniita kokonaisuuksia ilman kameraa ja saat tuotteet kasvamaan ideoillasi monipuolisiksi tuotteiksi.

Sinulla tulee olla ymmärrys kaupallisesta tuotteesta ja sen kehittämisestä monimuotoisiin myyntikanaviimme. Olet tarkka ja aikaansaava ja jaksat testata ja hioa reseptejä, kunnes ne ovat täydellisiä.

Sinulla on yliopisto-, AMK- tai keskiasteen tasoinen koulutus tehtävään soveltuvalta alalta. Olet englannin kielen taitoinen ja pystyt palvelemaan sekä suullisesti että kirjallisesti niin yhteistyökumppaneitamme kuin laajaa kansainvälistä asiakaskuntaammekin.

Miten haet?

Pyydämme paljon, koska tiedämme etsimämme henkilön olevan olemassa. Heräsikö sinussa palava intohimo työskennellä perheyhtiössä ja kehittää uusia tuotteita brändeillemme?

Jos vastasit kyllä, niin hae meille 27.11.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja cv:si sähköpostitse osoitteeseen mia.kettunen@helsinginmylly.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä markkinointipäällikkö Mia Kettuselta p. 040 567 4596 keskiviikkona 16.11. klo 9-15 tai keskiviikkona 23.11. klo 9-11.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.