Haemme ostajaa Järvenpäähän

Haemme Järvenpäähän ostajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Ostajana vastaat itsenäisesti tuotannon materiaalilogistiikasta, johon sisältyvät mm. tuotannon raaka-aineet ja pakkausmateriaalit. Ostajan työssä teet yhteistyötä koko organisaation ostotiimin sekä Järvenpään yksikön myynnin ja tuotannon kanssa. Olet myös mukana kehittämässä organisaation eri prosesseja. Tehtävänäsi on jatkaa menestyksekästä yhteistyötä sekä kotimaisten että ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Työskentelet Järvenpäässä.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät neuvottelutaidot ja kyky verkostoitua. Tehtävään kuuluu yhteydenpitoa sisäisiin ja ulkoisiin yhteistyökumppaneihin sekä ymmärrystä ja osaamista hankinnan hinnoittelu- ja sopimusmalliprosesseista. Arvostamme aiempaa kokemusta prosessiteollisuuden raaka-aineiden ostosta, ja kokemus elintarviketeollisuudesta on eduksi. Lisäksi odotamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä ajanmukaisia IT- ja järjestelmätaitoja.

Tarjoamme sinulle

Helsingin Myllyssä saat mahdollisuuden menestyä mielenkiintoisessa työssä vastuullisessa yrityksessä. Saat itsenäisen roolin omalla vastuualueella ja mahdollisuuden vaikuttaa työhösi. Lisäksi saat mahdollisuuden olla mukana oman toimenkuvan ja organisaation kehittämisessä sekä mukavan työpaikan, jossa korostuu perheyrityksen välittämisen ja tekemisen kulttuuri.

Helsingin Mylly panostaa henkilöstön hyvinvointiin tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä monipuolisia henkilöstöetuja, kuten lounas‑, liikunta‑, kulttuuri- ja hierontaedut. Helsingin Myllyssä arvostetaan henkilöstön hyvinvointia ja halutaan varmistaa, että jokainen työntekijä voi hyvin ja tuntee olevansa arvostettu osa organisaatiota. Yrityksessä vallitsee aito vastuullisuuden kulttuuri ja toimintamallit.

Haku

Kiinnostuitko? Hienoa! Hakuaikaa on 19.9. asti, mutta jätäthän hakemuksen, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Rekrytoinnissa avustaa Henkilöstöliiga. Lisätietoja työtehtävästä antaa Piia Savolainen, p. 0207 129 605. Ma–pe klo 12–16. Tehtävässä solmit työsuhteen suoraan Helsingin Myllyyn. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittoman kauran jalostaja, suomalaisen neljännessä sukupolvessa pyörivän perheyrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1934 asti. Myllärin-tuotteita valmistavan Helsingin Myllyn toimintaa ohjaavat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys, ja yritys onkin Suomen ensimmäinen hiilineutraali mylly. Helsingin Myllyn tuotantolaitokset sijaitsevat Vaasassa, Närpiössä ja Järvenpäässä.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.