Haemme kesätyöntekijöitä

Oletko reipas, oma-aloitteinen ja yli 18-vuotias? Jos, niin hae kesätöihin tunnettuun elintarvikealan yritykseen. Tarjoamme kesätyötä sekä Järvenpään, Närpiön että Vaasan tehtaillamme.

Haemme kesätyöntekijöitä Vaasaan

Haemme kesätyöntekijöitä Vaasan Liisanlehdossa sijaitsevalle tuotantolaitoksellemme. Valmistamme Vaasassa mm. Myllärin puurohiutaleet ja gluteenittomat kauratuotteet.

Palkkaamme tänä kesänä pakkaamoomme ja varastollemme 4-6 kesätyöntekijää. Kesätyötä on tarjolla huhtikuun alusta elokuun loppuun.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää 3-vuorotyötä, eli työskentelet vuorotellen aamu-, ilta- ja yövuorossa.

Lisätietoja ja hakemukset

Palkkaus elintarvikealan TESin mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi kustakin rekrytoinnista vastaavalle mahdollisimman pian.

Lisätietoja Vaasan kesätöistä antavat tuotantopäällikkö Jussi Rintala, p. 050 535 5633, jussi.rintala@helsinginmylly.fi ja tuotantoassistentti Mari Setälä p. 050 331 2287, mari.setala@helsinginmylly.fi.

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly on suomalainen perheyritys. Neljännessä polvessa pyörivä yritys tunnetaan laadukkaista viljatuotteistaan ja vastuullisuudestaan. Tuotantoprosessimme on ollut hiilineutraali vuodesta 2020 lähtien. Olemme Suomen suurin luomutuotteiden ja gluteenittoman kauran jalostaja. Arvojamme ovat vastuullisuus, yhdessä tekeminen ja jatkuvuus. Viemme kauratuotteita noin 50 maahan. Maailmalla meidät tunnetaan nimellä Helsinki Mills.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.