Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset: Olemme luotettava ja osaava kumppani

Helsingin Mylly on tärkeä raaka-ainetoimittaja monelle kotimaan leipomo- ja teollisuusyritykselle. Kysyimme heidän tyytyväisyyttänsä toimintaamme. Asiakastyytyväisyyskyselyn kokonaisarvosanaksi saimme huikean 4,52/5.

Alan ammattilaisten mielestä Helsingin Mylly on luotettava toimija (arvosana 3,79/4) ja olemme heille tärkeä toimittaja (arvosana 3,71/4). Yrityksemme koetaan myös vastuulliseksi (arvosana 3,44/4). 

Arvioinnin asteikko kysymyksissä oli 1-4 (1= Täysin eri mieltä, 2 = Jokseenkin eri mieltä, 3 = Jokseenkin samaa mieltä, 4 = Täysin samaa mieltä). Kyselyn vastausprosentti oli noin 40. Kiitos kaikille palautetta antaneille!

Myyntitiimin osaaminen, logistiikka ja tuotteet

Asiakkaamme pitävät myyntitiimiämme osaavina ja tavoittavat heidät tarvittaessa hyvin. Keskiarvo näihin asioihin liittyviin kysymyksiin oli 3,62/4.

Vastaajien mielestä toimitusvarmuutemme on hyvä ja pysymme sovituissa nouto- tai toimitusaikojen aikaikkunoissa. Asiakkaamme pitävät toimitusaikaamme riittävän nopeana ja logistiikkaamme laadukkaana ja tarpeitaan vastaavana (keskiarvo 3,64/4). Kyselyn tulosten perusteella parannamme vielä tiedonkulkua asiakkaille mahdollisissa poikkeustilanteissa.

Suurin osa vastaajista kokee Helsingin Myllyn tuotteet laadukkaiksi ja tuotevalikoimamme riittäväksi. Keskiarvo oli 3,6/4.

Lisätietoja valikoimistamme leipomotuotteissa antaa myyntipäällikkö Tuukka Rytkönen, p. 050 477 6219 tai sähköpostitse tuukka.rytkonen@helsinginmylly.fi.

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittoman kauran jalostaja. Neljännessä polvessa pyörivä suomalainen perheyritys tunnetaan laadukkaista viljatuotteistaan ja vastuullisuudestaan. Myllärin tuotteet on valmistettu hiilineutraalisti kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Tarjoamme erilaisiin ruokavalioihin sopivia, maistuvia kasvipohjaisia ruokaratkaisuja päivän jokaiseen hetkeen.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.