Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe on valmistettu 100 % kotimaisesta, gluteenittomasta täysjyväkaurasta. Kaurarouhe sopii erinomaisesti risottoihin, salaattipohjiin, puuroihin ja leivontaan. Tuote on erittäin runsaskuituinen (kuitupitoisuus 11 %).
Lisäkkeeksi kypsennettävän kaurarouheen kypsymisaika on n. 8-10 minuuttia, kun taas pehmeän puuron keittämiseen tulee varata 25-30 minuuttia ja uunipuuro vaatii kypsyäkseen noin tunnin.


Ainesosat
Gluteeniton täysjyväkaura
Paino: 700 gGTIN-koodi: 6415000160342
Ravintosisältö (100g:ssa)
- Energiaa: 1530 kJ (365 kcal)
- Rasvaa: 6.9 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.2 g
- Hiilihydraatteja: 56 g
- joista sokereita: 1.3 g
- Ravintokuitua: 11 g
- Proteiinia: 14 g
- Suolaa: 0.0 g