Myllärin Kaurarouhe GLUTEENITON

Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe on valmistettu 100 % kotimaisesta, gluteenittomasta täysjyväkaurasta. Kaurarouhe sopii erinomaisesti risottoihin, salaattipohjiin, puuroihin ja leivontaan. Tuote on erittäin runsaskuituinen (kuitupitoisuus 11 %).

Lisäkkeeksi kypsennettävän kaurarouheen kypsymisaika on n. 8-10 minuuttia, kun taas pehmeän puuron keittämiseen tulee varata 25-30 minuuttia ja uunipuuro vaatii kypsyäkseen noin tunnin.

Runsaskuituinen Sydänmerkki
Ainesosat

Gluteeniton täysjyväkaura

Paino: 700 g

GTIN-koodi: 6415000160342

Ravintosisältö (100g:ssa)
  • Energiaa: 1530 kJ (365 kcal)
  • Rasvaa: 6.9 g
  • josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.2 g
  • Hiilihydraatteja: 56 g
  • joista sokereita: 1.3 g
  • Ravintokuitua: 11 g
  • Proteiinia: 14 g
  • Suolaa: 0.0 g

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.