Myllärin Gluteeniton Villikaura on monipuolinen raaka-aine, joka sopii tuttuihin resepteihin riisin, kvinoan, pastan tai perunan sijaan. Runsaskuituinen ja kotimainen kaura sopii lisäkkeeksi tai pohjaksi erilaisiin salaatteihin, paistoksiin, vuokaruokiin ja puuroihin.
Kokeile maukasta ja helppoa kauraa kanan, kasvisten, kalan tai lihan kanssa. Maustamattomt kauranjyvät sopivat hyvin myös leivontaan tai voit valmistaa niistä myös herkullisen joulupuuron. Tuotteella on Sydänmerkki.
Keittoaika höyrykeitolla on 40 minuuttia.
Pakkauksesta tulee ½/65 mm gn-vuoka valmista lisäkettä.
Suomalaisella Gluteenittomalla Villikauralla on 70 % pienempi hiilijalanjälki kuin riisillä.
Aiemmin tuote oli nimeltään Myllärin Kaura Ateriajyvät.




Ainesosat
Täysjyväkaura.
Paino: 950 gGTIN-koodi: 6415000190615
Ravintosisältö (100g:ssa)
- Energiaa: 1530 kJ (365 kcal)
- Rasvaa: 6.9 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.2 g
- Hiilihydraatteja: 56 g
- joista sokereita: 1.3 g
- Ravintokuitua: 10 g
- Proteiinia: 14 g
- Suolaa: 0 g