Texmex-kauravuoka

30-60 min. | Helppo

Ainekset

 

1/1 GN vuoka

1 kg Myllärin Gluteenitonta Villikauraa 
600 g kypsä jauheliha
400 g tomaattimurska
300 g maissi
300 g porkkana
300 g papu (esim. kidney)
250 g salsakastike medium
15 g tacomauste seos (tai juustokumina)
2 l vesi
166 g kylmäsuurus tomaatti
30 g lihaliemijauhe
250 g sulatejuusto (juustocreme)
300 g juustoraastetta pintaan
nacho muruja pintaan tarjottaessa
Valmistusohje

Kypsennä jauheliha ja sekoita kaikki ainekset keskenään GN-vuoassa.

Kypsennä höyryuunissa 45 minuuttia.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.