Texmex-kauravuoka

30-60 min. | Helppo

Ainekset

 

1/1 GN vuoka

1 kg kaurajyvä (Myllärin Ateriajyvä Kaura 1,5 kg)
600 g kypsä jauheliha
400 g tomaattimurska
300 g maissi
300 g porkkana
300 g papu (esim. kidney)
250 g salsakastike medium
15 g tacomauste seos (tai juustokumina)
2 l vesi
166 g kylmäsuurus tomaatti
30 g lihaliemijauhe
250 g sulatejuusto (juustocreme)
300 g juustoraastetta pintaan
nacho muruja pintaan tarjottaessa
Valmistusohje

Kypsennä jauheliha ja sekoita kaikki ainekset keskenään GN-vuoassa.

Kypsennä höyryuunissa 45 minuuttia.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.