Runebergintortut

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
Ainekset
2650 g Voita
1875 g Sokeria
500 g Kananmunia
500 g Mantelilastuja
250 g Appelsiininkuorihilloa
90 g Hirvensarvisuolaa
75 g Appelsiinipastaa
10 g Viinihappoa
1875 g Puolikarkeaa vehnäjauhoa
1875 g Karkeaa vehnäjauhoa
Valmistusohje

Vaivaa voi ja sokeri sekaisin. Lisää muut raaka-aineet ja sekoita hyvin, mutta ei liikaa. Kauli pöydällä levy, jonka paksuus on n. puolet paistorenkaan korkeudesta ja leikkaa palat paistorenkaisiin. Paista kypsiksi.

Kostuta jäähtyneet tortut reilusti punssivedellä ja koristele vadelmahillolla ja pomadarenkaalla.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.