Värikäs ratatouille luomuateriajyvistä

30 min. | Vaikea

  • Ruoanlaitto
Ainekset

Raaka-aineet:

0,400 kg Myllärin Luomu Vehnä Ateriajyviä
0,015 kg suolaa
0,015 kg valkosipulimurskaa
0,002 kg kurkumaa
0,005 kg paprikajauhetta
0,002 kg basilikaa, kuivattu
0,750 kg ratatouille-kasviksia (pakaste)
0,025 kg rypsiöljyä
0,900 l vettä
0,010 kg tuoretta persiljaa

 

Valmistusohje

Annosmäärä: 10

Annoskoko: 200 g

1 kpl 1/2 -65 mm GN-vuoka

Valmistusohje:

  1. Mittaa Myllärin Luomu Vehnä Ateriajyvät, suola, valkosipulimurska, kurkuma, paprikajauhe ja basilika 1/2- 65 mm GN–vuokaan ja sekoita.
  2. Lisää vuokaan kasvikset, rypsiöljy ja vesi. Jyvät saavat jäädä pohjalle. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 ◦C: ssa n. 30 minuuttia.
  3. Sekoita ratatouille hyvin ennen tarjoilua ja lisää pinnalle hienonnettua tuoretta persiljaa.

Vinkkejä ja huomioita:

Ratatouille-kasvisten määrää voi halutessaan lisätä (esim. 0,800 kg- 1,000 kg). Ratatouille sopii hyvin myös liharuoan lisukkeeksi.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.