Maukas punajuuri-vuohenjuustovuoka

|

  • Ruoanlaitto
Ainekset

Raaka-aineet:

1,000 kg punajuurisuikaleita (pakaste)
 0,300 kg Myllärin Rikottuja Ohrasuurimoita
 0,150 kg vuohenjuustoa tai feta- tai sinihomejuustoa
 0,300 kg sipulikuutioita (pakaste)
 0,040 g kapriksia
 0,020 kg seesaminsiemeniä
 0,75 l ruokakermaa
 0,700 l vettä
 0,020 kg suolaa
 0,002 kg mustapippurirouhetta
 0,0025 kg kuivattua timjamia

 

Valmistusohje

Annosmäärä: 10

Annoskoko: 225 g

1 kpl 1/2 -65 mm GN-vuoka

Valmistusohje:

  1. Sekoita kohmeiset punajuurisuikaleet, ohrasuurimot, paloiteltu vuohenjuusto (tai muu valinnainen juusto), sipulikuutiot, kaprikset ja seesaminsiemenet keskenään voidellussa GN 1/2-65 mm vuoassa.
  2. Sekoita ruokakerma, vesi sekä mausteet keskenään ja kaada neste vuokaan.
  3. Paista yhdistelmäpaistolla 150 ◦ C:ssa 20 minuuttia. Sekoita paiston puolessa välissä, jos vuohenjuusto halutaan tasaisesti vuokaan.
  4. Laske lämpötila 140 ◦ C: een ja jatka kypsennystä vielä n. 30 minuuttia, kunnes paistos on kypsää.
  5. Tarjoa lämpimänä lisäkkeenä tai kasvisruokana.

Vinkkejä ja huomioita:

  • Vuohenjuuston tilalla voi käyttää esimerkiksi fetajuustoa, sinihomejuustoa tai sulatejuustoa.
  • Punajuuren lisäksi voidaan vuokaan lisätä muita juureksia, esimerkiksi palsternakkaa tai perunaa (esimerkiksi suhteessa 1:4 = 0,750 kg punajuurta: 250 kg palsternakkaa/perunaa)

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.