Ainekset
1/2 GN 65 mm
1,000 kg | Kypsää viipaleperunaa |
0,600 kg | Myllärin Kypsää Kaurajyvää |
0,200 kg | Valio Koskenlaskijamurua |
0,020 kg | silputtua persiljaa |
0,010 kg | suolaa |
0,500 kg | ruokakermaa 15% |
0,150 kg | kananmunia |

Valmistusohje
1 kpl 1/2 GN 65 mm
Sekoita 1/2 GN 65 mm vuoassa kypsä viipaleperuna, kauranjyvät, juustomuru, persilja ja suola. Tasoita vuoan pinta.
Riko kananmunat ja sekoita kerman kanssa. Kaada kerma-munaseos muiden raaka-aineiden päälle vuokaan. Kypsennä 140 asteessa höyryuunissa (kosteus 90) noin 45 minuuttia.
Käytä vuoassa pohjalla leivinpaperia, jos haluat leikata paistoksen annospaloiksi. Vuoan voi kumota myös leivinpaperin kanssa kylmänä esim. leikkuulaudan päälle (käännä paistopinta silloin takaisin ylöspäin ) ja ottaa paistoksesta paloja muotilla tai leikata veitsellä annokseen perunalisäkkeeksi.