Peruna-kaurapaistos

yli 60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
1,000 kg Kypsää viipaleperunaa
0,600 kg Myllärin Kypsää Kaurajyvää
0,200 kg Valio Koskenlaskijamurua
0,020 kg silputtua persiljaa
0,010 kg suolaa
0,500 kg ruokakermaa 15%
0,150 kg kananmunia
Valmistusohje

1 kpl 1/2 GN 65 mm

 

Sekoita 1/2 GN 65 mm vuoassa kypsä viipaleperuna, kauranjyvät, juustomuru, persilja ja suola. Tasoita vuoan pinta.

Riko kananmunat ja sekoita kerman kanssa. Kaada kerma-munaseos  muiden raaka-aineiden päälle vuokaan. Kypsennä 140 asteessa höyryuunissa (kosteus 90) noin 45 minuuttia.

Käytä vuoassa pohjalla leivinpaperia, jos haluat leikata paistoksen annospaloiksi. Vuoan voi kumota myös leivinpaperin kanssa kylmänä esim. leikkuulaudan päälle (käännä paistopinta silloin takaisin ylöspäin )  ja ottaa paistoksesta paloja muotilla tai leikata veitsellä annokseen perunalisäkkeeksi.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.