Ainekset
10 annosta
punajuuria | |
rypsiöljyä | |
suolaa | |
Myllärin Luomu Vehnä Ateriajyviä, n. 1 dl raakaa jyvää/ruokailija | |
Parmesaanikreemi | |
0,5 kg | täysmajoneesia |
50 g | Dijon-sinappia |
100 g | parmesaania, hienoksi raastettuna |
ripaus suolaa | |
salaattia | |
salaatinversoja | |
pähkinöitä | |
tuoreita yrttejä |

Valmistusohje
Paahda pestyt punajuuret kuorineen 180-asteisessa uunissa, 45-60 minuuttia. Kuori, lohko ja lisää ripaus rypsiöljyä ja suolaa.
Kypsennä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kypsät vehnäjyvät öljyssä reippaassa lämmössä ja mausta suolalla ja yrteillä.
Sekoita parmesaanikreemin ainekset hyvin yhteen.
Kokoa annokset. Käytä koristeluun salaattia, salaatinversoja, paahdettuja pähkinöitä sekä tuoreita yrttejä.