PAISTETTUA VEHNÄÄ, PAAHDETTUA PUNAJUURTA JA PARMESAANIKREEMIÄ

30-60 min. | Keskitaso

Ainekset
punajuuria
rypsiöljyä
suolaa
Myllärin Luomu Vehnä Ateriajyviä, n. 1 dl raakaa jyvää/ruokailija
Parmesaanikreemi
0,5 kg täysmajoneesia
50 g Dijon-sinappia
100 g parmesaania, hienoksi raastettuna
ripaus suolaa
salaattia
salaatinversoja
pähkinöitä
tuoreita yrttejä
Valmistusohje

Paahda pestyt punajuuret kuorineen 180-asteisessa uunissa, 45-60 minuuttia. Kuori, lohko ja lisää ripaus rypsiöljyä ja suolaa.

Kypsennä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kypsät vehnäjyvät öljyssä reippaassa lämmössä ja mausta suolalla ja yrteillä.

Sekoita parmesaanikreemin ainekset hyvin yhteen.

Kokoa annokset. Käytä koristeluun salaattia, salaatinversoja, paahdettuja pähkinöitä sekä tuoreita yrttejä.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.