PAISTETTUA VEHNÄÄ, PAAHDETTUA PUNAJUURTA JA PARMESAANIKREEMIÄ

30-60 min. | Keskitaso

Ainekset

10 annosta

punajuuria
rypsiöljyä
suolaa
Myllärin Luomu Vehnä Ateriajyviä, n. 1 dl raakaa jyvää/ruokailija
Parmesaanikreemi
0,5 kg täysmajoneesia
50 g Dijon-sinappia
100 g parmesaania, hienoksi raastettuna
ripaus suolaa
salaattia
salaatinversoja
pähkinöitä
tuoreita yrttejä
Valmistusohje

Paahda pestyt punajuuret kuorineen 180-asteisessa uunissa, 45-60 minuuttia. Kuori, lohko ja lisää ripaus rypsiöljyä ja suolaa.

Kypsennä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kypsät vehnäjyvät öljyssä reippaassa lämmössä ja mausta suolalla ja yrteillä.

Sekoita parmesaanikreemin ainekset hyvin yhteen.

Kokoa annokset. Käytä koristeluun salaattia, salaatinversoja, paahdettuja pähkinöitä sekä tuoreita yrttejä.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.