Ainekset
10 annosta
Myllärin Luomu Vehnä Ateriajyviä, n. 1 dl raakaa jyvää/ruokailija
1,5 kg | porsaan sisäfilettä |
Bulgogimarinadi | |
1,2 dl | vaaleaa soijaa |
0,6 dl | tummaa soijaa |
1,2 dl | vettä |
3 rkl | kevätsipulia |
3 tl | valkosipulia |
2 tl | tuoretta inkivääriä |
0,5 tl | mustapippuria |
1 rkl | sokeria |
2 rkl | paahdettuja seesaminsiemeniä |
1 rkl | seesamiöljyä |
Bulgogimajoneesi | |
0,5 kg | täysmajoneesia |
50 g | Dijon-sinappia |
0,5 dl | bulgogimarinadia |
broccoliinia tai varsiparsakaalia |

Valmistusohje
Sekoita marinadin ainekset blenderissä. Käytä n. 2 dl marinadia ja marinoi 1,5 kg porsaan sisäfileetä yön yli. Grillaa pinta ja kypsennä loppuun 120-asteisessa uunissa.
Kypsennä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kypsät vehnäjyvät öljyssä reippaassa lämmössä ja mausta suolalla, kevätsipulilla ja yrteillä.
Sekoita majoneesin ainekset.
Laita tarjolle linjastoon. Tarjoa lisänä paistettua broccoliinia. Käytä koristeluun paahdettuja seesaminsiemeniä, kevätsipulia ja korianterinlehtiä.