PAISTETTUA VEHNÄÄ JA PORSASTA BULGOGI

yli 60 min. | Keskitaso

Ainekset

10 annosta

Myllärin Luomu Vehnä Ateriajyviä, n. 1 dl raakaa jyvää/ruokailija

1,5 kg porsaan sisäfilettä
Bulgogimarinadi
1,2 dl vaaleaa soijaa
0,6 dl tummaa soijaa
1,2 dl vettä
3 rkl kevätsipulia
3 tl valkosipulia
2 tl tuoretta inkivääriä
0,5 tl mustapippuria
1 rkl sokeria
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
1 rkl seesamiöljyä
Bulgogimajoneesi
0,5 kg täysmajoneesia
50 g Dijon-sinappia
0,5 dl bulgogimarinadia
broccoliinia tai varsiparsakaalia
Valmistusohje

Sekoita marinadin ainekset blenderissä. Käytä n. 2 dl marinadia ja marinoi 1,5 kg porsaan sisäfileetä yön yli. Grillaa pinta ja kypsennä loppuun 120-asteisessa uunissa.

Kypsennä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kypsät vehnäjyvät öljyssä reippaassa lämmössä ja mausta suolalla, kevätsipulilla ja yrteillä.

Sekoita majoneesin ainekset.

Laita tarjolle linjastoon. Tarjoa lisänä paistettua broccoliinia. Käytä koristeluun paahdettuja seesaminsiemeniä, kevätsipulia ja korianterinlehtiä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.