PAISTETTUA VEHNÄÄ JA PORSASTA BULGOGI

yli 60 min. | Keskitaso

Ainekset

10 annosta

Myllärin Luomu Vehnä Ateriajyviä, n. 1 dl raakaa jyvää/ruokailija

1,5 kg porsaan sisäfilettä
Bulgogimarinadi
1,2 dl vaaleaa soijaa
0,6 dl tummaa soijaa
1,2 dl vettä
3 rkl kevätsipulia
3 tl valkosipulia
2 tl tuoretta inkivääriä
0,5 tl mustapippuria
1 rkl sokeria
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
1 rkl seesamiöljyä
Bulgogimajoneesi
0,5 kg täysmajoneesia
50 g Dijon-sinappia
0,5 dl bulgogimarinadia
broccoliinia tai varsiparsakaalia
Valmistusohje

Sekoita marinadin ainekset blenderissä. Käytä n. 2 dl marinadia ja marinoi 1,5 kg porsaan sisäfileetä yön yli. Grillaa pinta ja kypsennä loppuun 120-asteisessa uunissa.

Kypsennä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kypsät vehnäjyvät öljyssä reippaassa lämmössä ja mausta suolalla, kevätsipulilla ja yrteillä.

Sekoita majoneesin ainekset.

Laita tarjolle linjastoon. Tarjoa lisänä paistettua broccoliinia. Käytä koristeluun paahdettuja seesaminsiemeniä, kevätsipulia ja korianterinlehtiä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.