Nakkirisotto kaurasta

30-60 min. | Helppo

Ainekset

1/1 GN vuoka

1 kg kauranjyvä (Myllärin Ateriajyvät Kaura 1,5 kg)
300 g sipuli
20 g valkosipuli
300 g porkkana
300 g maustekurkkukuutio
900 g nakkipala
70 g sinappi
1 l ruokakerma
1,4 l vesi
166 g kylmäsuurus tomaatti
Valmistusohje

Sekoita kaikki ainekset keskenään GN-vuoassa. Kypsennä höyryuunissa 45 minuuttia.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.