Lohipastramia, minttulabneh ja kaura-omenasalaatti

30 min. |

Ainekset
Lohipastrami
600 g norjalaista merilohta
2 rkl jauhettua sumac-jauhetta
suolaa, pippuria
Minttulabneh
4 dl valutettua jogurttia
1 ruukku tuoretta minttua
2 rkl hunajaa
suolaa
Kaura-omena-salaatti
2 vihreää omenaa
1 ½ dl Myllärin Kypsiä Kaurajyviä 
20 viinirypälettä
2 rkl saksanpähkinöitä
Valmistusohje

Leikkaa lohipala kahteen osaan pituussuunnassa. Pyörittele palat kauttaaltaan mausteissa. Paahda kuumalla ja kuivalla pannulla noin 10 sekuntia per sivu. Ota pala kelmua ja pyöritä palat tiukasti tangon muotoon. Laita jääkaappiin asettumaan pariksi tunniksi. Tarjotessasi leikkaa noin 2 cm:n siivuiksi.

 

Nypi mintun lehdet irti varsistaan ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Sekoita ja anna maustua hetki. Valmista lopuksi kaura-omenasalaatti. Leikkaa omena ohuiksi suikaleiksi ja halkaise viinirypäleet. Murskaa saksanpähkinät. Sekoita minttulabnehin kanssa ja tarjoile lohen kera.

 

 

Reseptin laati huippukokki Tomi Björck

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.