Lehtikaali-pinaatti-ruissalaatti ja paahdettu seesamidressing

30 min. |

Ainekset
Lehtikaali-pinaatti-ruissalaatti
1 butternut squash -kurpitsa
300 g tuoretta lehtikaalia
1 rs babypinaattia
½ pnt lehtipersiljaa
1 punasipuli
1 dl saksanpähkinöitä
1½ dl Myllärin Kypsiä Ruisjyviä
oliiviöljyä paistamiseen
suolaa, pippuria
Paahdettu seesamidressing
1 valkosipulinkynsi
1 rkl paahdettua valkosipulia
1 dl soijaa
1 punainen chili (siemenet poistettu)
2 rkl valkoviinietikkaa
3 rkl hunajaa
1 dl paahdettuja seesaminsiemeniä

 

Valmistusohje

Kuori ja leikkaa kurpitsa 1 cm:n kuutioiksi. Hienonna persilja terävällä veitsellä, ja leikkaa sipulista ohuita renkaita. Paahda saksanpähkinöitä 170-asteisessa uunissa 8 minuutin ajan, ja murskaa ne rouheeksi. Kuumenna pannu ja lisää ensin sipulirenkaat ja sitten kurpitsakuutiot. Paahda, kunnes ne ovat kullanruskeita. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä hetken aikaa ja lisää sitten sekaan seesamidressing, hienonnettu persilja sekä paahdetut pähkinät.

 

Yhdistä ainekset blenderissä ja aja sileäksi massaksi.

 

 

Reseptin laati huippukokki Tomi Björck

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.