Kaurajyvät ja vuohenjuustolla kuorrutetut sipulit

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
Pohja
1 l Myllärin Gluteenitonta Kaurajyvää
1 l kasvislientä
1 dl oliiviöljyä
1/2 – 1 paprika kuutioituna
1/2 limen mehu
Kuorrutetut sipulit 
6 sipulia
1/2 limen mehu
1/2 valkosipuli
1/2 – 1 chili
300 g vuohenjuustoa
hunajaa
oliiviöljyä
Päälle tuoretta ruohosipulia, rosmariinia, timjamia ja paprikalohkoja

 

Valmistusohje

Annosmäärä: 10

1 kpl 1/2 -65 mm GN-vuoka

 

Laita Ateriajyvät GN-vuoan pohjalle ja kaada päälle kasvisliemi. Sekoita joukkoon oliiviöljy, kuutioitu paprika ja puolikkaan limen mehu.

 

Kuori sipulit ja leikkaa ne n. 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Levitä sipulisiivut jyväpohjan päälle. Murskaa valkosipuli ja sekoita joukkoon loraus oliiviöljyä. Valele sipulisiivut valkosipuli-oliiviöljyseoksella ja purista päälle puolikkaan limen menu. Lisää jokaisen siivun päälle nokare vuohenjuustoa. Lisää lopuksi siivujen päälle hunajaa makusi mukaan.

 

Höyrypaista (höyry 20 %) vuokaa 200-asteisessa uunissa 11 minuutin ajan. Koristele lopuksi tuoreilla yrteillä ja paprikalohkoilla. Tarjoa sellaisenaan kasvislisukkeena tai lihan tai kalan kanssa.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.