Kaurajyvät ja vuohenjuustolla kuorrutetut sipulit

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
Pohja
1 l Myllärin Gluteenitonta Kaurajyvää
1 l kasvislientä
1 dl oliiviöljyä
1/2 – 1 paprika kuutioituna
1/2 limen mehu
Kuorrutetut sipulit 
6 sipulia
1/2 limen mehu
1/2 valkosipuli
1/2 – 1 chili
300 g vuohenjuustoa
hunajaa
oliiviöljyä
Päälle tuoretta ruohosipulia, rosmariinia, timjamia ja paprikalohkoja

 

Valmistusohje

Annosmäärä: 10

1 kpl 1/2 -65 mm GN-vuoka

 

Laita Ateriajyvät GN-vuoan pohjalle ja kaada päälle kasvisliemi. Sekoita joukkoon oliiviöljy, kuutioitu paprika ja puolikkaan limen mehu.

 

Kuori sipulit ja leikkaa ne n. 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Levitä sipulisiivut jyväpohjan päälle. Murskaa valkosipuli ja sekoita joukkoon loraus oliiviöljyä. Valele sipulisiivut valkosipuli-oliiviöljyseoksella ja purista päälle puolikkaan limen menu. Lisää jokaisen siivun päälle nokare vuohenjuustoa. Lisää lopuksi siivujen päälle hunajaa makusi mukaan.

 

Höyrypaista (höyry 20 %) vuokaa 200-asteisessa uunissa 11 minuutin ajan. Koristele lopuksi tuoreilla yrteillä ja paprikalohkoilla. Tarjoa sellaisenaan kasvislisukkeena tai lihan tai kalan kanssa.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.