Ainekset
Pohja | ||
1 l | Myllärin Gluteenitonta Kaurajyvää | |
1 l | kasvislientä | |
1 dl | oliiviöljyä | |
1/2 – 1 | paprika kuutioituna | |
1/2 | limen mehu | |
Kuorrutetut sipulit | ||
6 | sipulia | |
1/2 | limen mehu | |
1/2 | valkosipuli | |
1/2 – 1 | chili | |
300 g | vuohenjuustoa | |
hunajaa | ||
oliiviöljyä | ||
Päälle | tuoretta ruohosipulia, rosmariinia, timjamia ja paprikalohkoja | |

Valmistusohje
Annosmäärä: 10
1 kpl 1/2 -65 mm GN-vuoka
Laita Ateriajyvät GN-vuoan pohjalle ja kaada päälle kasvisliemi. Sekoita joukkoon oliiviöljy, kuutioitu paprika ja puolikkaan limen mehu.
Kuori sipulit ja leikkaa ne n. 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Levitä sipulisiivut jyväpohjan päälle. Murskaa valkosipuli ja sekoita joukkoon loraus oliiviöljyä. Valele sipulisiivut valkosipuli-oliiviöljyseoksella ja purista päälle puolikkaan limen menu. Lisää jokaisen siivun päälle nokare vuohenjuustoa. Lisää lopuksi siivujen päälle hunajaa makusi mukaan.
Höyrypaista (höyry 20 %) vuokaa 200-asteisessa uunissa 11 minuutin ajan. Koristele lopuksi tuoreilla yrteillä ja paprikalohkoilla. Tarjoa sellaisenaan kasvislisukkeena tai lihan tai kalan kanssa.