Kasviskaura

30-60 min. | Helppo

Ainekset
1 kg kauranjyvä (Myllärin Ateriajyvä Kaura 1,5 kg)
300 g sipuli
30 g valkosipuli
300 g porkkana
300 g tsukkiini
300 g lehtiselleri
400 g kukkakaali
400 g tomaattimurska
4 g Italian yrtit mausteseos
30 g kasvisliemi
2 l vesi
166 g kylmäsuurus tomaatti
Valmistusohje

Sekoita kaikki ainekset keskenään GN-vuoassa. Kypsennä höyryuunissa 45 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.