Kasvis-kauraa, porkkanavoikastiketta, grillattua naattiporkkanaa ja yrttejä (G)

30-60 min. | Keskitaso

Ainekset
10 annosta
Myllärin Kasvis Kauraa, n. 1 dl / ruokailija
naattiporkkanoita, 3-5 kpl / ruokailija
Porkkanakastike
0,5 dl valkoviinietikkaa
2,5 dl valkoviiniä
2,5 dl kana-, kala-, tai kasvislientä (gluteeniton)
5 dl porkkanamehua
kermaa
voita
salaatin versoja
tuoreita yrttejä
Valmistusohje

Kypsennä kasvis-kaura pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kypsä kaura öljyssä reippaassa lämmössä ja mausta suolalla.

Mittaa etikka, viini, kasvisliemi ja porkkanamehu kattilaan ja keitä puoleen. Lisää kermaa ja voita maun mukaan.

Paahda pestyt naattiporkkanat grillissä tai parilalla. Voitele öljyllä ja mausta suolalla. Kypsennä 150-asteisessa uunissa vielä n. 8-10 minuuttia.

Laita tarjolle ja koristele salaatin versoilla ja yrteillä.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.