Gluteeniton täyteläinen kaurarisotto

30 min. | Keskitaso

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
voita 30 g
oliiviöljyä 20 g
leikattua sipulia 50 g
Myllärin gluteenitonta kaurarouhetta 250 g
kasvislientä 700 g
maustamatonta tuorejuustoa 100 g
kermaa 100 g
sitruunan mehua 10 g
leikattua ruohosipulia 20 g
parmesaaniraastetta
Valmistusohje

n. 8 annosta

Kuumenna voi ja oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulit ruskistamatta niitä. Lisää kaurarouhe ja kuumenna hetki. Lisää kolmannes kasvislientä ja keitä risottoa koko ajan sekoittaen miedolla lämmöllä. Lisää toinen ja kolmas kolmannes lientä aina kun edellinen määrä on imeytynyt risottoon. Lisää lopuksi tuorejuusto ja kerma ja siirrä kattila sivuun liedeltä. Mausta sitruunan mehulla ja ruohosipulilla.

Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa esim. kalan tai vaalean lihan lisäkkeenä.

Lisäämällä sieniä risottoon saat maukkaan kasvisruoan.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.