Gluteeniton maissirisotto kaurasta

30 min. | Keskitaso

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
voita 30 g
oliiviöljyä 20 g
leikattua sipulia 50 g
valkosipulia 20 g
kypsää maissin jyvää 250 g
Myllärin gluteenitonta kaurarouhetta 250 g
kasvislientä 700 g
maustamatonta tuorejuustoa 100 g
kermaa 100 g
sitruunan mehua 10 g
leikattua persiljaa 20 g
parmesaaniraastetta
Valmistusohje

n. 10 annosta

Kuumenna voi ja oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulit ja valkosipuli ruskistamatta niitä. Lisää maissi ja kuumenna hetki. Lisää sitten kaurarouhe ja kolmannes kasvislientä ja keitä risottoa koko ajan sekoittaen miedolla lämmöllä. Lisää toinen ja kolmas kolmannes lientä aina sitten kun edellinen määrä on imeytynyt risottoon. Lisää lopuksi tuorejuusto ja kerma ja siirrä kattila sivuun liedeltä. Mausta sitruunan mehulla ja persiljalla. Lisää suolaa halutessasi.

Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.