Gluteeniton maissirisotto kaurasta

30 min. | Keskitaso

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
voita 30 g
oliiviöljyä 20 g
leikattua sipulia 50 g
valkosipulia 20 g
kypsää maissin jyvää 250 g
Myllärin gluteenitonta kaurarouhetta 250 g
kasvislientä 700 g
maustamatonta tuorejuustoa 100 g
kermaa 100 g
sitruunan mehua 10 g
leikattua persiljaa 20 g
parmesaaniraastetta
Valmistusohje

n. 10 annosta

Kuumenna voi ja oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulit ja valkosipuli ruskistamatta niitä. Lisää maissi ja kuumenna hetki. Lisää sitten kaurarouhe ja kolmannes kasvislientä ja keitä risottoa koko ajan sekoittaen miedolla lämmöllä. Lisää toinen ja kolmas kolmannes lientä aina sitten kun edellinen määrä on imeytynyt risottoon. Lisää lopuksi tuorejuusto ja kerma ja siirrä kattila sivuun liedeltä. Mausta sitruunan mehulla ja persiljalla. Lisää suolaa halutessasi.

Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.