Ainekset
40 g | oliiviöljyä |
50 g | leikattua sipulia |
15 g | tuoretta inkivääriä leikattuna |
250 g | Myllärin gluteenitonta kaurarouhetta |
400 g | kasvislientä |
400 g | kookosmaitoa |
10 g | limen mehua |
puolikkaan limen raastettu kuori | |
korianteria | |
parmesaaniraastetta |

Valmistusohje
7-8 annosta
Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulit ja inkivääri ruskistamatta niitä. Lisää kaurarouhe ja kuumenna hetki. Lisää kasvisliemi ja keitä risottoa miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Kun kasvisliemi on imeytynyt risottoon, lisää kookosmaito. Jatka keittämistä sekoitellen muutaman minuutin ajan. Siirrä kattila sivuun liedeltä. Lisää limen mehu ja kuori. Maista ja lisää halutessasi suolaa.
Koristele leikatulla korianterilla ja parmesaaniraasteella.