tuotteemme ja reseptivinkkimme hOreca-asiakkaille

Myllärin tuotevalikoimasta löydät laadukkaat kotimaiset jauhot, leivonta-ainekset, hiutaleet, myslit ja murot sekä uusimpina ruoanlaittoon tarkoitetut tuotteet. Kokeile kotimaisia, runsaskuituisia vaihtoehtoja riisille ja pastalle sekä erilaisiin salaatteihin, täytteisiin ja leivontaan. Myös gluteenittomana ja luomuna.

Kotimaista viljaa pöytään!

Helsingin Mylly ja Mixtec Oy yhteistyöhön

Myllärin-tuotteita valmistava kotimainen viljatalo Helsingin Mylly ja suomalainen Horeca-alan pitkän linjan maahantuonti- ja myyntiorganisaatio, Mixtec Oy, aloittivat kaupallisen yhteistyön 1.1.2022.

Mixtec Oy vastaa Helsingin Myllyn laajan tuotevalikoiman myynnistä Horeca- ja julkishallinnon asiakkuuksissa.
Lue lisää yhteistyöstämme Mixtecin kanssa

Miten voimme auttaa?

Tukkuliikkeet

Helsingin Myllyn ja tukkuliikkeiden välisen yhteistyön vastuuhenkilö on Esa Vainikainen. Esan tavoittaa puhelimitse p. 0400 450 580 tai sähköpostitse esa.vainikainen@helsinginmylly.fi.

Kaupalliset asiakkuudet

Myllärin tuotteiden myyntiä mm. ketjuasiakkaille, hotelli- ja catering-yrityksille, urheiluopistoille, laivayhtiöille ja ravintoloille hoitaa jatkossa Mixtecin kehityspäällikkö Johan Tuominen. Hän pitää yhteyttä myös tukkuliikkeiden KAMeihin. Johan Tuomisen tavoittaa puhelimitse p. 044 344 5695 ja sähköpostitse johan.tuominen@mixtec.fi.

Tarjouspyynnöt lähetetään sähköpostilla Johan Tuomiselle ja Esa Vainikaiselle.

Kunnat

Kuntapuolen tarjouksiin Myllärin-tuotteiden osalta vastaa Mixtecin Business Unit Manager Ulla Renlund. Hänet tavoittaa puhelimitse p. 045 679 3940 ja sähköpostitse ulla.renlund@mixtec.fi.

Tarjouspyynnöt lähetetään sähköpostilla Ulla Renlundille ja Esa Vainikaiselle.

Tuotteiden tilaaminen

Myllärin tuotteiden tilaukset tehdään entiseen tapaan sähköpostitse myyntijarvenpaa@helsinginmylly.fi tai puhelimitse 010 802 828.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.